2009. május 9., szombat

Táborzó 2009 - értékelés

Hát megvolt...
Az első IFI táborzót ezennel lezártuk, és sikeresnek tekintettük. Kaja még maradt, a kedvből is akad még, szóval irány a vasárnapi ifis "morzsabuli".
Péntek, 18 óra. Gyülekező. Ismerkedős játék, napi ige. Köszöntés, és indulhat a 2009-es toborzó sátorozás!Csapatokba tömörülve ismerkedtünk, majd sátort építettünk, énekeltünk, és mesét parodizáltunk: komédia, szappanopera és időjárásjelentés stílusban hallottuk ugyanazt a történetet. Mindeközben új dalokat tanultunk, és együtt dicsérhettük az Urat. Aztán vacsora. A csapat egy része isteni eledelekkel örvendeztetett meg minket: a grillen sült húsok csillapították a társaság farkaséhségét. Majd megint ének következett, a napot pedig filmnézéssel zártuk: Evan, a mindenható szórakoztatta a templomban összesereglett fiatalságot.
Vasárnap reggel 7 óra. Ébredés. Nehezen, de mindenki felkelt. Reggeli, beszélgetés, majd áhitat. Hogyan maradjunk meg a hitben? - szólt a kérdés, amire bizonyára mindenki megtalálta a választ. Édes pillanatok követeztek, mikor desszertet tálaltunk fel, majd a búcsúzás következett, sajnos. Azonban mindenkivel újra találkozhatunk vasárnaponként, ha eljön az IFI-órára. Ez volt a célunk, a toborzás, az első lépés pedig tökéletesen jött ki.
Képek a következő bejegyzésben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése